Užasne vijesti: Ranjen pjevač koji se takmičio u Zvezdama Granda

05.12.2021 - 19:22 | Vijesti >> Aktuelno

U jednom ugostiteljskom objektu u Novom Sadu sinoć oko 23 sata došlo je do masovne tučnjave.

Kako piše portal Kurir i brojni drugi srbijanski mediji, tom prilikom je u srce uboden pjevač Strahinja M. (27) iz Veternika (prigradsko naselje pored Novog Sada).

"Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu, kada je izbila masovna tuča među gostima. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja", kazao je oizvor za Kurir.

Inače, Strahinja je bio učesnik na takmičenju Zvezde Granda 2013. godine, nakon čega je nastavio da pjeva po novosadskim lokalima.

On je trenutno u teškom stanju.

"Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana", rekli su iz PR službe UKC Vojvodina.

Novi.ba/Radio Sarajevo

BONUS VIDEO: