JEDNOSTAVAN TRIK

SJAJAN TRIK KAKO DA SPRIJEČITE SVAĐU U VEZI ZA SEKUND: Ekspert za veze otkrio - zbog ovog pitanja vaš partner će odustati od svađe

15.01.2022 - 08:15 | Zanimljivosti >> Kiosk

Održavanje veze zahtijeva mnogo truda, a stručnjak za veze i odnose otkriva da samo jedno pitanje sprečava sve.

Iako ne postoji tajna formula za savršeno funkcionisanje veze, postoje neki isprobani i istiniti saveti koji mogu pomoći. Minful Tom, stručnjak za odnose i student psihologije podijelio je svoju mudrost za parove koji se suočavaju sa poteškoćama u komunikaciji i odnosu.

"Prije nekoliko godina, moja žena i ja smo stekli naviku da pitamo jedno drugo: "Želiš li utehu ili rešenje?" kada se neko od nas dvoje loše osjeća", započeo je Tom.

"Ta jedna rečenica nas može spasiti od svađe 9/10 puta. Utkeha je potrebna svačijem partneru, kao i saosjećajno slušanje njihovih osjećanja/problema. To je koristan trik. Ponekad, sve što želimo je samo slušanje ili rame za plakanje - jer svako strateško planiranje našeg partnera može postati iritantno", ističe Tom.
Razumijevanje šta je nekoj osobi potrebno od nas u ovom trenutku znači da joj možemo pomoći da se oseća bolje u vezi sa svime kroz šta prolazi. Tom je za ovaj trik prikupio preko milion pregleda i hiljade komentara koji izražavaju podršku i pohvale za ovaj savet.

"Moj muž je trenutno pod stresom. Stvarno osjećam da sam se pronašla u ovome. Ovo ću ga pitati odmah", napisala je jedna pratiteljka.

"Borila sam se sa saopštavanjem svoje potrebe za razumijevanjem kada sam pod stresom. Moj partner obično nudi rješenja zato što želi da pomogne", rekla je druga.


(MONDO)

BONUS VIDEO: