DARKO JE POBIJEDIO U ZVEZDAMA GRANDA, PA NESTAO SA SCENE: Pratili su ga loši komentari zbog ovoga, EVO ČIME SE BAVI DANAS

15.01.2022 - 15:03 | Show

Darko Martinović pobijedio je u šestoj sezoni "Zvezda Granda" nakon čega se gotovo potpuno povukao sa estrade, a mnogi žale što je zanemario talenat i nije snimio hit.

Nakon pobjede Darko Martinović je snimio album prvenac, kao poklon od produkcije, ali nakon toga gotovo nestaje sa srpske muzičke scene i iz medija.

Pojavljuje se ponekad u "Grandovim" emisijama.

486927-darko-martinovic-ff

- Mnogi misle da sam potpuno slijep, ali vidim otprilike pet odsto.Vidim toliko da znam kada je dan, a kada noć. Kao klinac, kada sam počeo da se osamostaljujem, dolazilo je do nerazumijevanja od strane mojih vršnjaka. Oni nisu mogli da shvate taj nedostatak i to što ja ne mogu da igram fudbal. Djeca su umjela da budu surova. Kasnije su me prihvatili i sada nemam nikakvih problema - rekao je on svojevremeno.

Darko vidi samo pet odsto, a iako je gotovo slijep odlično vozi bicikl i igra košarku. Ovaj pjevač je kao veoma mlad doživio porodičnu tragediju zbog koje je prošao kroz veoma teške trenutke.

- Živim sa majkom i sa dvojicom braće, oni su mi pomogli da uspijem i kao pjevač i kao čovjek, a otac mi je umro prije četiri godine, kada su mu otkazali bubrezi. To su bili teški trenuci za mene, ali život je morao da ide dalje - ispričao je 2012. godine, odmah nakon pobjede u popularnom muzičkom takmičenju.

Darko je nastavio da se bavi muzikom, više kao radni pjevač, a ne jedan od onih koji bi pravio karijeru putem skandala.

2869021-screenshot-27-ff

Izvor:Kurir

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!