ZBOG FUDBALERA SE ODREKLA KARIJERE: Bila omiljena zvijezda "Granda", pa napustila Srbiju, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

16.01.2022 - 15:44 | Show

Učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Silvija Nedeljković glasom i osmijehom osvojila je publiku, ali iako su joj prognozirali uspješnu karijeru ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

Silvija je bila takmičarka treće sezone ovog šou programa, a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mjesto.

Poslije “Zvezda Granda” Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pjevanjem, ali ljubav ju je omela. U međuvremenu se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke i odselila se u insotranstvo.

Nakon nekoliko mjeseci veze Silvija je za "Blic" otkrila da ju je sadašnji suprug pratio na nastupima, dok je još uvijek radila punom parom.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - pričala je ona.

Snimila je i duet sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a mnogi su za njih govorili i da su u vezi, što je par demantovao riječima da su samo dobri prijatelji.