MARS U JARCU! Stigao je moćan ASTRO PERIOD: Ovaj datum će PROMIJENITI NAŠU SUDBINU, evo šta nam se sprema

25.01.2022 - 09:03 | Horoskop

Mars, planeta borbenosti i akcije, izašla je juče iz vatrenog Strijelca i ušla u odgovornog Jarca gde će se zadržati do 6. marta. Posljednjih put Mars je bio ovdje 2020. godine, a njegov povratak u Jarca donijeće sudbinske događaje

Zbog ulaska Marsa u Jarca, gdje je pod kontrolom Saturna, ključne riječi koje opisuju ovaj period biće red, rad i disciplina.

Ovaj period nagoveštava potpuno drugačiji princip ponašanja, jer Mars u Jarcu ne radi ništa impulsivno i nepromišljeno, a na cijeni će biti ljudi koji umiju znanja praktično da primjene. To je taktičan Mars koji nam omogućava da ostvarimo svoje dugoročne ciljeve, samo ako se potrudimo.

Saznajte kako su vam zvijezde naklonjene za novac do kraja sedmice.

Ovo je vrijeme kada ćemo morati da se povinujemo određenim pravilima, jer Mars u Jarcu voli organizaciju i odgovnornost. Staloženost, marljivost i dobra strategija biće glavne odlike Marsa u Jarcu koje će dolaziti do izražaja.  Ovo je period u godini kada ćemo biti sposobni da štedimo da bismo ostvarili neke više ciljeve ili kupili sebi nešto što istinski želimo.

Mars u Jarcu napraviće važne aspekte do 6. marta sa Venerom, Plutonom i Jupiterom, pa se očekuju sudbinski događaji.

Mars u Jarcu imaće snažan uticaj na sve znakove, ali ponajviše na Jarčeve, Djevice i Bikove. Imaćete nagtivan uticaj na Ovnove, Vage i Rakove.

JARAC - Mars u vašem znaku posljednji put je bio ovde 2020. godine i već i sami znate da nema nikakvih rezultata bez mukotrpnog rada. Nećete osjećati bilo kakav nekontrolisan bijes, već ćete marljivo iskoristiti ovu energiju da dođete do ciljeva koji mogu da vam promene život. Sve će biti planirano u određeno vreme, a sa ovim periodom jačaćete svoj karakter. Pratktična znanja i iskustvo uspjet ćete da sporovedete u delo. Mars će vam donijeti i snažnu prijateljsku podršku. Svaki realan napor doneće rezultate, tako da u ovom periodu mnogo toga zavisi od vas.

DJEVICA - Mars u petom polju donosi vam učvršćivanje emotivnih odnosa. Pojedini prioadnici vašeg znaka mogu da se odluče da rade na proširenju porodice. Veoma povoljan period za sve Djevice. Ovo je prilika da se ideje spovedu u djelo.

BIK - Mars u Jarcu vam donosi mogućnost da ostavrite svoje želje. Takođe, kako će Mars biti do 6. marta u vašem devetom polju očekujte dodatno usavršavanje i priliku za putoavnje. Ukoliko ste mladi, odličan je period za studiranje ili upisivanje nekog kursa. 

Mars će da utiče i na poboljšanje finansijske situacije, pa će Ribe, Strelčevi i Vage itekako imati koristi od ovog perioda.

Pred nama su važni datumi zbog ulaska Marsa u Jarca.

16. februar - odlično za finansije i poslovne pregovore. Parovi koji su započeli vezu u ovom periodu mogu da se odlučne na brak ili zajendički život.

23. feberuar  - aspekat Marsa i Neptuna donosi nam kreativnost i priliku da ostvarimo svoje snove.

1. do 6. marta - aspekat Marsa, Venere i Plutona donosi mukotrpan rad ali i profit. 

Novi.ba/Informer.rs