OVA GARDEROBA JE TOTALNI PROMAŠAJ U 2022. GODINI: Nijedna žena od stila ovo više neće nositi! (FOTO)

26.01.2022 - 18:34 | Praktična žena

2022. godina biće u znaku velikog broja trendova. Na raspolaganju će nam biti puno toga, pa će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu. Uglavnom će domnirati komadi koji su bili moderni tokom 90-ih godina. Šire farmerke, oversajzd sakoi, jarke boje, udobna pletena garderoba, uz puno aksesoara - sve ovo će biti na samom vrhu modne liste.

S druge strane tu su i komadai koji će biti apsolutno aut tokom ove godine. Prema riječim dizajenra, ove komade nijedna žena od stila neće nositi:

1. Kombinacij plavog i crnog

crnoo

Ova kombinacija je apsolutni aut i odraz lošeg stila.

2. Karneri

karnerii

Omiljeni trend polako ustupa svoje mjesto jednostavnijim krojevima pa komadi s ovim romantičnim detaljem, sudeći prema svemu, odlaze na odmor.

3. Skini farmerke

street-style

Iako im se već neko vrijeme predviđa modna "penzija", u ovoj godini pozdravljamo se s uskim modelima farmerica. Udobni modeli širih nogavica biće najtraženiji u mjesecima pred nama, stoga ih nabavite što prije.

4. Animal print

Loše vijesti za ljubitelje animal printa! Zaboravite na životinjske printove poput leoparda ili zebre, a zamijenite ih bez bojazni omiljenim prugicama ili kariranim printom. Ako baš nikako ne možete bez životinjskih printova, zadovoljite se detaljima na odeći.

5. Spajanje različitih dezen

Pravila u modi odavno ne postoje, ali spajanje različitih dezena je jedno veliko ne ove godine, kažu dizjneri. Ono je odraz lošeg ukusa.


(Stil.kurir.rs)