ČUVENA ZLOBNICA VAŽILA JE ZA PRAVU LJEPOTICU, A DANAS SU SVI ZGROŽENI KAD JOJ VIDE LICE: Šta je ovo uradila od sebe?

26.01.2022 - 21:56 | Zanimljivosti >> Kiosk

Glumica Gabrijela Spanić (46) se nakon meksičke sapunice ‘Zlobnica’ proslavila širom svijeta, a u regionu je ova serija bila jedna od najgledanijih.

2115239-screenshot-2-ls

Budući da je bila prepoznatljiva po savršenim crtama lica, rođena Venecuelanka je 90-ih godina važila za jednu od najtraženijih glumica na području Južne Amerike.

mzpk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtlrjn01eqv8vntyyowqyowe5otjingjknznjmdeynjgxndc2ogrhmdyuanblz5gtas0cngcbaae

S obzirom na to da je tada bilo zlatno doba sapunica, njen angažman u brojim epizodama tog vinuo ju je među zvijezde, kako zbog njene glume, tako i zbog izgleda.

Ipak, kako su godine odmicale, Gabrijela je svim snagama htjela da zadrži mladalački izgled uz pomoć hirurga što je sada više nego očigledno, a to su primijetili i fanovi na Instagramu.

screenshot-22

‘Bože, šta se dogodilo s njom? Postala je potpuno neprepoznatljiva’, ‘Ovo je prestrašno, pogledajte te jagodice na njenom licu. Kakva šteta’, ‘Hirurg je odradio loš posao’, ‘Nevjerovatno koliko je uništeno lice koje je nekada bilo savršeno’, neki su od komentara koji se mogu pronaći u opisu njenih posljednjih fotografija.

screenshot-24

Iako je nekada bila prezgodna, sudeći po objavama na društvenim mrežama, Spanić danas sve više nliči na voštanu figuru.

screenshot-23

Pogledajte i snimak: