SUZE I JECAJI U ZADRUZI - PRODUKCIJA DONIJELA ODLUKU: Upravo saopšteno!

22.06.2022 - 20:12 | Show

Ovo se ne propušta!

Nikad turbulentnija sezona najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'' počela tog 6. septembra prošle godine, kada se preko 50 novih takmičara uselilo na velelepno imanje u Šimanovcima, a od tada do danas, mnoge stvari su se promenile, a samo oni najjači opstali su u ovoj igri.

Nakon deset mjeseci boravka u najuzbudljivijoj psihološkoj igri više ništa nije isto, pa tako zadrugare najviše brine suočavanje sa spoljnim svijetom i svojim najbližima, ali prije nego što izađu iz ovog velelepnog projekta ''Zadruga'', zadrugarima će biti prikazane uspomene, koje su u prethodnim sezonama napravile pravu pometnju i izazvale rolerkoster emocija i lavinu suza kod najjačih zadrugara koji su uprkos brojnim izazovima opstali do samog kraja ''Zadruge 5''.

Emisija "Uspomene" je posebno emotivna, kako za zadrugare, tako i publiku, i nikad ne prođe bez suza, ali i smijeha. Takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu će sutra od 22 časa gledati sve one trenutke koji su obilježili njihov život, ali i trenutke u "Zadruzi 5"..

Foto:Printscreen Pink.rs