PRVO OGLAŠAVANJE VIKI MILJKOVIĆ NAKON FINALA ZVEZDE GRANDA, POBIJEDIO NJEN KANDIDAT: Evo šta je poručila ostatku žirija

26.06.2022 - 13:07 | Show

Viki Miljković osjećala je ogromnu napetost kada je njen kandidat Nermin ostao u završnici s Davidovim Aleksandrom Josifovskim.

Vidjelo se da ima užasnu tremu, a to je primijetila i njena kuma Ceca, koja joj je prišla i uhvatila za ruku. Sve vrijeme je bila uz nju, nešto joj šaputala i smirivala je, a kada je proglašen pobjednik ona joj je prva i čestitala.

Imala si veću tremu od svih takmičara?

- Ne znam kako sam ovo prežijvela. Nisam sjvesna. Jako sam uzbuđena i srećna.

Kaže Nermin da prvu pjesmu radi sa vama.

- Nismo se dogovarali još ništa, ali ćemo raditi s njim s velikim zadovoljstvom. On je jedno sjajno dijete, dolazi iz divne porodice, lijepo je vaspitan.

Da li vam se učinilo da je nekome od kolega iz žirija krivo što njegov kandidat nije pobijedio?

- Ne, zaista to nisam primetila. Svi smo se bodrili i radovali. Hvala svim kolegama. Moja kuma je sa mnom bila noćima i noćima. Ona je Nermina podržavala od samog starta, vjerovala je u njega, radovala se pobjedi kao da je njen kandidat. I sve ostale kolege, svi su bili uz mene.

Šta ti je Đorđe rekao nakon proglašenja, njegov kandidat je izgubio od tvog?

- Ne znam, nisam ni čula ko mi je šta rekao, bila sam u rastrojstvu.

Hoćeš li ga voditi na svoje nastupe?

- Hoću, to je ono što želim - da pomognem. Poslije će moći i bez nas. Ova djeca imaju iza sebe i "Grand" i to im je velika prednost.

Šta sleijdi posijle "Zvezda Granda"?

- Tešanj. Pobjednički koncert. Staću iza Nermina.

Nermin ne izgleda kao skandalozna ličnost, da li će mu to otežati?

- Ne, ni meni nije otežalo. Ni ja nisam ni skandalozna ni tabloidna ličnost, to će mu samo pomoći da njegova karijera bude temeljna i duga.

Odmah smo ga pitali da li će ući u vezu s nekom pevačicom.

- Nermin jako dobro zna šta hoće od sebe u životu. Nije isključeno da će biti s pevačicom u vezi ukoliko mu to odgovara i ukoliko mu se sviđa i ako je to njegov izbor. Ali da to radi zbog medija i publiciteta, neće nikada.

Izvor :Kurir