SAMO 1 ZNAK ĆE IMATI SREĆE U PARAMA: Pročitajte horoskop za juli 2022., evo šta vas čeka

28.06.2022 - 23:22 | Zanimljivosti >> Kiosk

Saznajte šta mjesečni horoskop za jul 2022. godine predviđa vašem znaku!

Ovan

Jul će biti povoljan period za odlazak na odmor, nove avanture i sticanje novih iskustava. Ovog mjeseca je bolje odustati od nepotrebnih troškova, jer postoji velika vjerovatnoća beskorisnih kupovina, što povećava rizik od dugova. Astrolog savjetuje Ovnu da posveti više vremena i pažnje bliskim ljudima kojima je potrebna njihova briga i podrška. Sredina ljeta je pogodna i za pokretanje posla koji ste dugo odlagali.

Bik

U julu će Bikovi više vremena provoditi sami, što će povoljno uticati na opšte stanje predstavnika znaka. Važno je da pazite kako rješavate situacije u odnosima. Jul nije pravo vrijeme za nova poznanstva. Najbolje je da provedete vrijeme čitajući knjige, gledajući omiljene filmove ili boravite u prirodi. Zahvaljujući umjerenoj fizičkoj aktivnosti, Bikovi će moći da povrate mentalnu ravnotežu i napune se vitalnom energijom.

Blizanci

Za Blizance sredina ljeta biće vrijeme radosnih događaja i novih poznanstava, od kojih jedno može u potpunosti da promijeni sudbinu predstavnika ovog horoskopskog znaka. Blizanci će biti u centru pažnje, lako će osvojiti one oko sebe svojim šarmom i inteligencijom. U julu pažljivo donosite finansijske odluke. Možete se suočiti sa teškim zadacima i izazovima, ali ako se dovoljno potrudite moguće je da ćete dobiti željenu korist.

Rak

U julu će Rakovi morati da donesu odgovorne odluke od kojih će zavisiti njihova budućnost. Akcije na koje predstavnici znaka ranije nisu mogli da se odluče, ovog mjeseca biće im mnogo lakše. Tokom ovog perioda, Rakovi će moći da uspostave komunikaciju sa rođacima i prijateljima, postaće mnogo dublja i povjerljivija. Podrška najmilijih pomoći će rođenima u ovom znaku da se izbore sa teškim situacijama. Saslušajte druge, ali uvek pokušajte da razumete i ono što vam poručuje unutrašnji glas.

Lav

Lavovi u julu treba više da se posvete poslu. Odluke ovog mjeseca će Lavovima biti prilično teške, pa sve treba pažljivo razmotriti. U suprotnom, postoji mogućnost stresa, sukoba i rasipanja energije. Slušajte svoj unutrašnji glas, provedite više vremena sa svojim najmilijima. Kada se okružite ljudima koji vas vole, prijaju vam i donose harmoniju, dobijate posebnu snagu i izborite se sa svakim izazovom. Odmor je najbolje planirati za avgust.

Djevica

U julu, Djevice se mogu suočiti sa problemima na radnom mjestu. U svim stvarima, važno je voditi se zdravim razumom, raditi u uobičajenom ritmu i napustiti nepromišljene postupke. Bliski i dragi ljudi će pomoći predstavnicima znaka da se izbore sa svim problemima i oslobode nepotrebnih briga. Sredinom ljeta Djevice će možda imati novi hobi koji će dovesti do ozbiljnih promjena u njihovom privatnom životu. Moguće je poznantsvo sa osobom sa kojom dijelite slična interesovanja.

Vaga

Ovo vrijeme će biti povoljno za ljude rođene pod sazvežđem Vage. Velika je verovatnoća da će predstavnici znaka moći da sklapaju profitabilne poslove, dobijaju novac iz neočekivanih izvora. Ali u odnosima sa drugima mogu se pojaviti poteškoće. Postoji rizik od razočaranja u nekim odnosima, ali prije nego što nešto prekinete, budite uvereni da činite ispravnu odluku. Moguće su impulsivne emocije.

Škorpija

Ovog ljetnjeg mjeseca Škorpije bi trebalo da budu opreznije i odgovornije u donošenju odluka. Stvari će ići uzbrdo, ali samo ako uložite sve svoje napore u posao. Astrolog savjetuje da se koncentrišete na radne aktivnosti i da iskoristite svoje ideje. Ne plašite se da govorite ono što mislite, pokažite koliko ste kreativni. U komunikaciji sa voljenom osobom povećaće se povjerenje i razumijevanje. Škoprije u junu stiču sjajnu dozu nove i pozitivne energije.

Strijelac

Svi napori koje će Strijelac uložiti u julu 2022. godine u potpunosti će se isplatiti u bliskoj budućnosti. Sve ovo važi za svaku oblast života. Važno je da radite na očuvanju i njegovanju mentalnog zdravlja i emocionalnog stanja. Važno je da se opustite, posvetite se sebi, radite stvari koje volite. Sjajno je nizati uspjehe, ali vama je neophodno da u junu malo više mislite na sebe i napunite baterije.

Jarac

Jarac u julu 2022. godine donijeće sreću u svim stvarima. Sve ono što predstavnici znaka ne bi preduzeli u ovom periodu, to će biti najbolja odluka. Ovaj mjesec je povoljan za početak nekog novog posla. Svi poslovi koji budu sklopljeni sredinom ljeta biće isplativi. U odnosima sa drugom polovinom doći će do potpunog međusobnog razumevanja, a planirana putovanja pružiće Jarčevima nezaboravno iskustvo. U ovom trenutku mnoge ideje će moći da se realizuju.

Vodolija

Sredinom ljeta, predstavnici znaka će se suočiti sa nestabilnošću u ličnim odnosima. Svađe i nesporazumi sa partnerom mogu dovesti i do raskida. Važno je što mirnije reagovati na promene u životu i donositi sve odluke što je moguće pažljivije. Vodolije će svoje ciljeve morati da ostvare sami, ne oslanjajući se na tuđu pomoć. Astrolog preporučuje da tokom ovog perioda više vremena provedete sami sa sobom, odlazeći na mirno mesto.

Ribe

U ovom trenutku, Ribe će moći da uživaju u harmoničnim i stabilnim porodičnim odnosima. U julu je bolje da predstavnici znaka odu na zajedničko putovanje, jer ovaj period neće biti najpovoljniji na poslu. Možda ćete morati da promijenite polje djelovanja, čak i ako Ribe imaju sopstveni posao. Na finansijskom planu, sve ponude dobijene sredinom leta treba razmotriti što je moguće pažljivije.

(Sensa)