DEJAN PRIZNAO ZAŠTO PRATI SVAKI KORAK SANDRE I ANĐELA: Satjeran u ćošak, tek da vidite Aleksandrinu reakciju (VIDEO)

29.06.2022 - 23:26 | Show

Nova drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Marka Đedovića.

Da li je i tebi možda zaparlo uši kad se izlanuo da je gledao kako Sandra gleda Anđela dok se ljubio sa Anom. Što je on tako pomno gledao Sandru? - glasilo je pitanje.

Foto:Printscreen Pink.rs

To moramo Dejana da pitamo, da li je to osveta ili šta - rekao je Marko.

To je bilo smiješno u trenutku, nema ko to nije komentarisao. Bilo je na uspomenama. Stavite mi naočare, pa ću da budem idiot. Ja sam gledao uspomene - ubacio se Dejan.

Žena bivša te ne zanima, a za Sandru se sjećaš - dodao je Milan.

Ta scena sigurno nije ubačena bezveze. Ja sam slušao sve i pratio. Ja mogu svačije uspomene da ispričam od samog početka - rekao je Dejan.

Foto:Printscreen Pink,rs

Moram da ispravim Dejana, to nije bila faza kad smo se Anđelo i ja muvali. Dejan i ja smo se tad družili, sa Anđelom ne znam ni da li sam komunicirala, nismo tad ni razgovarali o stvarima koje su se izdešavale prošle godine. Ne sećam se da je komentarisao taj momenat, ali ne mislim da je komentarisao iz neke ljubavi prema meni - govorila je Rešićeva.

To smo svi ovdje komentarisali i smijali se toj sceni. On ima tu moć zapažanja i pamćenja i da on pamti šta je bilo prošle godine u ovo vrijeme. Ja nisam pomislila da je on zapazio jer su se oni tad muvali. Ne mislim da je bilo nešto sa Dejanove ili Sandrine strane u tom trenutku - dodala je Aleks.

Foto:Printscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.