HIT SLIKA

OVOG ČOVJEKA NEKO JE USLIKAO NA PLAŽI: Pogledajte šta je stavio na glavu da se zaštiti od sunca, LJUDI PLAČU OD SMIJEHA (FOTO)

01.07.2022 - 09:31 | Zanimljivosti >> Kiosk

Prizor podijeljen u grupi na Facebooku prošle godine lajkalo je preko 1500 ljudi, a komentar da predmet ima i drugu namjenu, pa osim što ga štiti djeluje i kao anestezija, sigurno je pomogao toj brojci! 

Evo kako se ovaj čovjek štiti od sunca:

sunce2

BONUS: CELULIT NA PLAŽI NIKO NE VOLI VIDJETI, a spas vam se nalazi u kuhinji: Pomiješajte OVA DVA SASTOJKA i nanesite, TIJELO ĆE VAM BITI KAO KOD MANEKENKE

Šta kažete o ovom prirodnom tretmanu protiv celulita?

celulit1

Ovaj prašak je prije svega jeftin a koristi se za čišćenje kuće, u kozmetičke svrhe ali i kao lijek. Ako još niste shvatili govorimo o sodi bikarboni.

bikarbona

Pobjedite celulit 

celulit2

 Pomješajte jednu kašičicu meda i jednu kašičicu sode bikarbone pa dodajte malo vode. Masirajte svakodnevno do tri minuta predio gdje ima celulita a potom gledajte kako neravnine nestaju.

Osim toka soda vam može pomoći i da:

Uklonite fleke sa zuba

zubi

 Stavite malo sode na vatu a zatim utrljavajte kako biste uklonili žute fleke sa vaših zuba.

Uklonite mitisere 

mit2

Za ovaj fantastičan trik potrebna vam je smješa koju čini 1/4 sode bikarbine, 1/4 paste za zube i polovina od toga neka bude obična voda. Ovu supstancu nanesite tkaninom ili čistom četkicom za zube i poslije nekoliko dana mitiseri će početi da nestaju.

ČEMU SLUŽI OVA STVAR U WC-U? NIKAD NEĆETE POGODITI: Kad čujete oduševit ćete se, pa ovo je GENIJALNO

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.