NEODOLJIVE, PREZGODNE - OVA 3 ZNAKA SU NAJPOŽELJNIJE DAME HOROSKOPA: Jeste li među njima?

05.08.2022 - 20:25 | Show

Da li ste među tim srećnicama?

Astrolozi tvrde da su znak i mjesec u kojem smo rođeni povezani sa našom atraktivnošću i ukupnim utiskom koji šaljemo suprotnom polu. Složićete se da je svaka žena lijepa na svoj način, ali, dame rođene u ovim horoskopskim znakovima se posebno izdvajaju.

One su u stanju da muškarcima pomute razum.

1. Bik

Ne postoji muškarac koji može da odoli njenom šarmu, ljepoti ili snazi. Ova je žena uvijek najglasnija osoba u prostoriji. Muškarce privlači svojom duhovitošću i posjeduje snažne liderske vještine, zbog čega je sklona organizaciji i kontroli. Ona je neko ko je lijep spolja, ali i iznutra.

2. Blizanci

Ima tradicionalnu ljepotu koju obično možete da vidite samo u starim filmovima i uvijek se ponaša kao prava dama. Veoma dobro čita ljude, pa nemojte da pokušavate da joj prodate neke priče jer ih neće "kupiti". Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju prelepe oči, pa kad pogledate u njih, nećete moći da joj odolite. Odmah ćete se zaljubiti u nju.

3. Jarac

Ne voli veze za jednu noć, pa nikada neće biti sa nekim samo radi kratkotrajnog užitka. Radije bi ostala sama nego se zadovoljila sa manje od onoga što zaslužuje. Inteligentna je, pa će vam kad budete razgovarali biti zanimljivo i naučićete stvari koje ranije niste znali. Voli muškarce koji imaju nešto pametno da kažu. Zna da izgled može da se promijeni, ali način na koji muškarac misli neće se promijeniti tako lako.

Snažna je i uvijek postiže svoje ciljeve bez obzira na to koliko joj vremena za to treba. Ova žena nikad ne bi bila u nasilnoj ili toksičnoj vezi jer dovoljno cijeni sebe da ne dopusti muškarcu da je kontroliše.

(Telegraf.rs)