BIVŠA ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA SE OGLASILA NAKON RAZVODA: Evo šta je napisala

05.08.2022 - 21:00 | Show

Danijela Dimitrovska nakon razvoda od Ognjena Amidžića nije se oglašavala.

Danijela Dimtrovska i Ognjen Amidžić okončali su brak dug deset godina, a javnost su o svojoj odluci obavijestili saopštenjem.

"Želimo da vas obavijestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mjesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi", naveo je u saopštenju, sada već bivši par.

Manekenka je utjehu nakon razvoda pronašla u putovanjima i druženju sa prijateljima, a i Ognjen se "pridržava sličnog recepta".

Ni jedno ni drugo o razlozima svoje odluke nisu govorili za medije, zato se njihovi Instagram profili analiziraju do detalja, a sve u nadi kako bi isplivao detalj koji bi znatiželjnoj javnosti odao makar nešto. Zato je poruka koju je Danijela objavila izazvala puno pažnje. 

"Uvijek pređeš preko svega, pa sve pređe preko tebe", riječi su koje je manekenka objavila na svom Instagramu, a mnogi se pitaju da li njima željela da poruči da je ona bila ta koja je popuštala tokom braka.

danijela-dimtrovska

Ognjen i Danijela vjenčali su se u maju 2012. godine u jednom restoranu u Zemunu, a vjerili su se godinu dana ranije u Turskoj.

Godine 2013. dobili su sina Matiju.

(Lepa i Srećna)