TRUDNA ANA KORAĆ PREPLAŠENA - ODMAH SE OGLASILA: Nije joj dobro

06.08.2022 - 07:49 | Show

Nakon što je putem društvenih mreža objelodanila da je u drugom stanju, starleta Ana Korać je prvi put progovorila o trudnoći.

- Malo me rade više hormoni, pa sam malo neraspoložena, pa raspoložena, varira. Jedan dan se probudim super, jedan dan ne, ali sam presretna svakako. Lijepo se osjećam, čudno i lijepo kada znaš da nešto nosiš u sebi - počinje Ana i otkriva da li razmišlja o polu bebe:

- Naravno da da, voljela bih da je djevojčica, ali šta god da bude, nije bitno, bitno je da je beba zdrava, ali ako mene pitaš malo više bih voljela da je djevojčica.

Ana kaže da joj teško pada trudnoća, jer se od samog početka bori sa velikim mučninama.

ana-korac-6-830x0

Foto:Instagram

- Nikako, muka mi je, borim se sa mučninama po cijeli dan, malaksala sam, smršala sam sedam kilograma, povraćam, ne mogu da jedem, samo jedem čisto zbog bebe, ali se baš osjećam malaksalo, ali i to će nadam se proći.

Koraćeva ne krije da i voljela da njeno dijete odrasta kao što je i ona.

- Voljela bih da moje dijete odrasta kao što sam ja, jer ja sam imala najljepše djetinjstvo ikada, bilo mi je stvarno prelijepo i imala sam sve, ništa mi nije falilo, pravu ljubav i sa mamine i tatine strane i baka i deka, bila sam baš voljeno dijete, volela bih i da moja beba bude tako voljena - iskrena je bila Ana za "Republiku", koja je dodaje da li je već počela sa kupovinom stvari:

- Nisam počela još da kupujem stvari jer ne znam da li je dječak ili djevojčica, tako da čim budem saznala pol, odmah ću početi da kupujem stvari.

Kako je priznala, plaši se da li će se ugojiti u trudnoći, s obzirom na to da je svoju liniju dovela do savršenstva.

- Plašim se iskreno, sad sam baš baš mršava, možda i previše, ali se plašim da ću kasnije da se ugojim, ali dobro, sve je to slatko.