BLAGO VAMA!

NJIMA STIŽE BRDO PARA I SREĆE DO 8.8.: Evo šta treba da urade - OTVARA SE MAGIČNA LAVLJA KAPIJA

06.08.2022 - 08:52 | Zanimljivosti >> Kiosk

U numerologiji, 8 je moćan broj manifestacije, ispunjenje beskonačnih želja, broj moći, novca i obilja

Šta da uradite prije otvaranja Lavlje kapije 8. avgusta, evo kako da ispunite svoju želju i učinite da negativno nestane. Lavlja kapija je fenomen koji se javlja 8. avgusta svake godine, kada vlada magični niz brojeva 8-8. U numerologiji, 8 je moćan broj manifestacije, ispunjenje beskonačnih želja, broj moći, novca i obilja.

Svake godine od 28. jula do 12. augusta Lavlja kapija je otvorena sa svojim vrhuncem 8. avgusta. U ovom periodu Sunce je u znaku Lava, zbog čega se ovaj dan naziva Lavljim vratima, a svedoci smo kako se zvezda Sirijus približava Zemlji, što se vidi u liniji sa Orionovim pojasom. Ovaj dan se smatra odličnim za ispoljavanje želja, sreće, napredovanja dobrih promena. Ima snažnu energiju koja utiče na život, kako navode astrolozi.

Kako se pripremiti za magični 8. avgust i privući ispunjenje želja tokom Lavlje kapije?

Evo šta treba da uradite: U ovom periodu važno je biti nežan prema sebi, ali istovremeno i hrabar. Treba da pustiš neke senke iz prošlosti da izađu iz tebe. Suočavanje sa istinom može biti teško i bolno, ali je ljekovito. Sada je vrijeme da postanete svjesni koja osećanja, kao što su ljutnja, ljutnja, zavist, osuda, nezadovoljstvo, koče vaše srce od otvaranja ka novoj ljubavi, ljepšoj sreći.

Kada ih postanete svjesni, zapišite ih, suočite ih na papiru, pa ih bacite, neka ih vetar oduva, daleko od vas i vašeg srca. Isto se može primijeniti i na ograničavajuća uvjerenja da nešto ne možete, da niste spremni, sposobni, da je uspeh daleko od vas. Moraju da nestanu, potrebne su promjene. Ovo je vaše vrijeme da budete hrabri. Mnogo puta se držimo onoga što više ne služi jer je „udobno“.

Plašimo se da izađemo iz naših zona udobnosti jer se često plašimo nepoznatog. Ovo je vreme da rizikujete i zakoračite u nepoznato. Dozvolite svojoj sudbini da se odvija bez pokušaja da manipulišete i kontrolišete. Ostanite optimistični, držite oči usredsređene na to gde želite da idete i šta želite da postignete. Iskoristite ovaj period za energetsko, emocionalno i mentalno čišćenje. Odbacite sve što više ne prija, žuljeve, blokade i terete, kako bi sve što je svjetlo i dobro imalo dovoljno prostora da ispuni vaš život u cjelini.