HOROSKOP ZA VIKEND OD 23. DO 25. SEPTEMBRA: Jednom znaku stiže novac, PARA ĆE BITI NA SVE STRANE

23.09.2022 - 17:42 | Zanimljivosti >> Kiosk

Nedeljni horoskop od 16. do 18. septembra 2022. godine!

Ovan

Mjesec u Djevici donosi mnogo aspekata u petak i subotu, koji se prvenstveno fokusiraju na  zdravlje, navike, ali i blagostanje. Sutrašnji mlad Mjesec učiniće ovaj period idealnim za sprovođenje promena koje će vam poboljšati život, istovremeno se uticati da se odreknete ponašanja koje vam škodi. Mlad Mjesec u Vagi povezuje Sunce u vašoj sedmoj kući partnerstva, podstičući vas se potrudite oko veze sa osobom za kojom žudite. Imate pomoć zvijezda.

Bik

Nevjerovatno ste kreativni u periodu kada Mjesec u Djevici spaja vašu vladajuću planetu, Veneru sa Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je idealno vrijeme da predstavite neki novi projekat ili unaprijedite postojeći. Nedeljni mlad Mjesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj šestoj kući, stvarajući energiju koja vam je potrebna da biste se bavili poslom na nov, kreativan način i sproveli promene u uobičajenom ritmu, a koje su vam neophodne da biste napredovali.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, postaje retrogradna i spaja Mjesec u Djevici u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Usmjerite pažnju na dom i voljene osobe kako biste popravili odnose i vratili bliskost i u porodicu. U nedelju, mlad Mjesec u Vagi spaja sunce, pozivajući vas da započnete nove kreativne projekte i iskoristite priliku za romantiku. Ljubav vam je naglašena, a zvijezde vas podržavaju.

Rak

Sa Mjesecom u Djevici koji spaja Merkur i Veneru u vašoj trećoj kući zajednice, veze i komunikacije, imate sve što vam je potrebno da razradite mrežu poslovnih kontakata, a koja će vam pomoći da planove sprovedete u djelo. Nedeljni Mlad Mjesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj četvrtoj kući, i omogućava vam da poboljšate odnose u porodici. Zvijezde su blagonaklene prema vama vezano za novac, očekujte poboljšanje finansija. 

Lav

Mjesec u Djevici u konjunkciji sa Merkurom i Venerom u vašoj drugoj kući, usmjeravai vašu pažnju na finansije i podstiče vas da obratite pažnju na detalje. Preduzmite korake da s ezaštitite i izbegnete malverzacije. Mlad Mjesec u Vagi povezuje se sa suncem, podstičući vas da pordite na odnosu sa prijateljima, partnerom i preispitate način na koji komunicirate. Smiješe vam se nove poslovne prilike.

Djevica

Ovaj vikend je posebno umjeren na Djevice, Mjesec u konjunkciji sa Venerom i Merkurom u njihovoj prvoj kući donose priliku da se redefinišu, preispitaju ko su, kako ih drugi doživljavaju. Nedeljni mlad Mjesec u znaku Vage spaja sunce, u fokusu je novac. Imate dobru priliku da započnete neke poslove, ideje sprovedete u djelo a koje će vam dugoročno donijeti finansijsko blagostanje. 

Vaga

Mjesec u Djevici u konjunkciji sa Venerom i Merkurom, ovog vikenda će osvijetliti vaš duhovni život, intuiciju i snove. Obratite pažnju na osjećanja koja vam se javljaju gotovo skriveno, a koja vas ne napuštaju. Bićete ispunjeni mudrošću i imate jasan cilj. Nedeljni mlad Mjesec u Vagi spaja sunce u vašoj prvoj kući, što vam poboljšava samopouzdanje, a razmišljate o greškama koje ste pravili i kako da ih ispravite.

Škorpija

Ovog vikenda, konjukcija Mjeseca u Djevici sa Merkurom i Venerom u vašoj jedanaestoj kući podstiče vas da se povežete sa svojim prijateljima i srodnim dušama. Jedanaesta kuća takođe upravlja humanitarnim radom, pa ne bi bilo loše da volontirate ako imate priliku. Nedeljni mlad Mjesec u Vagi spaja sunce, stavlja fokus na duhovnost i intuiciju. Poziva vas da se više pozabavite ovim aspektom svog života.

Strijelac

Ovog vikenda, Mjesec u Djevici je u konjunkciji sa Merkurom, a Venera usmjerava vašu pažnju na profesionalni život. Podstiče vas da preduzmete korake koji će vas pokrenuti naprijed u karijeri koju ste izabrali. Nedeljni mlad Mjesec u Vagi spaja sunce, što ističe vašu društvenu i humanitarnu stranu. Najbolji su dani da poradite na prijateljstvima, uspostavite nova, a stara ojačate. Obogatićete svoj život.

Jarac

Zemljani Mjesec u Djevici spaja Veneru i Merkur u vašoj devetoj kući ovog vikenda, podstičući vas da se prepustite provodu, zabavi sa prijateljima i avanturi. Nedeljni mlad Mjesec u Vagi spaja sunce u vašoj desetoj kući, fokusirajući se na vaše planove i profesionalne mogućnosti. Ovo vam može pomoći da napredujete u karijeri, nemojte da propustite ovu priliku.

Vodolija

Mjesec u Djevici ovog vikenda spaja Merkur i Veneru, stavljajući u centar pažnje intimu sa partnerom. Ovog vikenda vodite računa o "papririma", ugovorima , imovini i projektima koje dijelite sa drugima. Nedeljni mlad Mjesec u Vagi spaja sunce, a ovaj tranzit je usmjeren na proširenje vidika, širenje polja djelovanja, ali i avantura.

Ribe

Mesec u Djevici ovog vikenda je u konjunkciji sa Merkurom i Venerom, suprotstavljajući se vašoj vladajućoj planeti, Neptunu. Ovo će uticati navaš odnos sa partnerom. Šta možete da učinite da produbite vezu, ljubav i komunikaciju? Nedeljni mlad mjesec u Vagi spaja se sa suncem, što vam pomaže da ojačate bliskost sa partnerom, ali i da možda zajedno pokrenete neke nove poslovne projekte.

Izvor: Sensa