OTKRIVENA MISTERIJA

ZAŠTO NIKO NIJE VIDIO TRUDNU KRALJICU ELIZABETU? Konačno otkrivena misterija

29.09.2022 - 20:13 | Show

Život kraljice Elizabete bio je pod budnim okom javnosti skoro cijelog njenog života. Iako se mnogo toga zna o njoj i njenom privatnom životu, ipak postoji stvar koja i dalje intrigira ljude.

Naime, ona je rodila četvoro djece - sadašnjeg kralja Čarlsa III, princezu Anu i prinčeve Endrua i Edvarda.

Upravo se oko njene trudnoće povela polemika koja se traje i dan-danas. Iako je rodila četvoro djece, javnost nikada nije vidjela nijednu fotorgafiju kraljice Elizabete dok je bila u drugom stanju, a svi se pitaju zašto.

Nekada je kraljevski protokol bio izuzetno strog, pa je trudnicama zabranjivao da uopšte kažu da su trudne. U jednom novinskom članku je objašnjeno kako kraljica nikako nije smjela da objavi da je trudna, a tokom tih mjeseci, palata bi obavijestila javnost kako se ona privremeno povlači iz javnosti na neko vrijeme.

- Njeno kraljevsko visočanstvo kraljica Elizabeta neće preuzimati javne angažmane nakon kraja juna - glasilo je saopštenje, a pet mjeseci kasnije je rodila Čarlsa.

Na ovaj način se kraljici obezbjeđivao sav mir i prijatna atmosfera time što niko nije znao ništa o trudnoći, a ona je bila rasterećena svih obaveza.

Princeza Dajana je bila prva koja se porodila u bolnici i dan nakon porođaja princa Vilijama pokazala javnosti, a njen primjer je slijedila i Kejt Midlton.

Izvor:SD

BONUS VIDEO: