DONOSIMO KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Ovaj znak očekuje uspjeh u svim poljima

30.09.2022 - 18:08 | Zanimljivosti >> Kiosk

Mjesečni kineski horoskop za svaki znak za oktobar 2022. godine

Pacov
Ove osobe će postići veliki uspjeh u svom radu. Što više radite, veća će biti nagrada. Vaš glavni cilj je da maksimizirate svoj potencijal. Mesec je dobar za početak novog posla. Povoljan je i za oslobađanje od loših navika i uvođenje novih navika i rituala. Zapamtite da je život kao cvjetni grm: da biste dali snagu novom cvijeću i izdancima, morate ukloniti sve stare i bolesne. Zato uklonite iz života ono negativno, sve što vam ne donosi dobro.

Bivo
Bivoli će uspjeti u učenju. Ne samo da će ostaviti dobar utisak na svoje nastavnike ili mentore, već ćete iznenaditi i sebe, što će donijeti motivaciju za dalja dostignuća. Vaš današnji uspjeh je rezultat činjenice da ste u nekom trenutku u prošlosti odlučili da ne odustanete, već da idete naprijed. Pratite ovaj plan. Vaši voljeni će biti srećni, mir će zavladati u porodici.

Tigar
Mjesec je pogodan za uspostavljanje prijateljskih kontakata, prije svega, sa kolegama na poslu. Vaša ličnost je sada veoma privlačna drugima, iskoristite ovu šansu. Obratite posebnu pažnju na finansijsko stanje. Prioritet vam je sada štednja. Možda će vam trebati pomoć profesionalca da riješite finansijske probleme. Ne obazirite se na toksične ljude i njihove komentare.

Zec
Posvetite svoje slobodno vrijeme porodici ovog mjeseca. Vaši poslovi su sada u savršenom redu, iskoristite ovo vrijeme za rješavanje ličnih i porodičnih problema. Najviše podrške ovog mjeseca ćete dobiti od ljudi na pozicijama moći. Ovaj mjesec je dobar za učenje, sticanje novih vještina i samoobrazovanje.

Zmaj
Obratite pažnju na svoje zdravlje ovog mjeseca. Sada ste posebno skloni bolestima kao što su prehlada ili grip. Dobar trenutak da vodite računa o ishrani, pređite na pravilniju i uravnoteženiju ishranu. Da biste poboljšali svoje zdravlje, razmislite o tome šta nije u redu sa vašim životnim stilom. Ključ vaše dugovečnosti je fizička aktivnost. Period je povoljan i za kupovinu.

Zmija
Ovog mjeseca ćete morati da se nosite sa novim izazovima koje će vam sudbina baciti. Ako istrajete, otvoriće vam se novi horizonti na privatnom planu i u karijeri. Profesionalna aktivnost će povećati finansijski tok. Da biste održali i povećali svoju ušteđevinu, potražite savet prijatelja koji je vješt sa novcem ili finansijskih savetnika.

Konj
Oktobar nije najlakši period za vas. Velika je vjerovatnoća nesporazuma sa kolegama na poslu. Stalni sporovi i velika konkurencija mogu obeshrabriti želju za usavršavanjem. Zadržite pozitivan stav i klonite se intriga. Tenzija može nastati i u odnosima sa partnerom. Razmislite o tome kako mu možete poboljšati vaš odnos. Nađite vremena da se opustite zajedno. Sposobnost uživanja u malim stvarima učiniće vaš život boljim.

Koza
Mjesec je pogodan za ulaganje u budućnost, bilo da je u pitanju finansijska investicija ili odluka da se dobije nova specijalnost. Svaka investicija vam garantuje svjetlu budućnost. Dobar period i profesionalno - očekuje vas rast u karijeri i naklonost osoba na položaju. Takođe je dobro vrijeme za bilo kakva putovanja.

Majmun
Ovog mjeseca, usamljeni majmuni mogu da upoznaju svog idealnog partnera. Da ne biste propustili priliku, slušajte glas intuicije, neće vas iznevjeriti. Porodični majmuni će imati srećan period u vezi sa partnerom. Razlike će nestati, zamijeniće ih harmonija i razvoj. Obratite pažnju na djecu, sada im je potrebna vaše pažnja. Izbjegavajte al*ohol i nezdravu hranu.

Pijetao
Vaše blagostanje sada zavisi od vaše sposobnosti da uštedite i pametno uložite novac. U porodici ćete naći podršku i odobravanje. Ovog mjeseca ćete morati da proširite krug poznanstava, ali dobro će vam doći. Ne pokušavajte da izbjegnete komunikaciju, ne povlačite se u sebe, razvijajte vještine komunikacije kako u profesionalnom okruženju, tako i u ličnom životu.

Pas
Porodični život je sada ispunjen radošću i mirom. Budite otvoreni prema ljudima i onda će vam oni pomoći u vašim poslovima. Vaš društveni život je sada u usponu, a nova poznanstva mogu prerasti u dugoročna prijateljstva ili korisne poslovne veze. Očekuje vas uspjeh u svim aspektima vašeg života. Zagarantovan vam je profesionalni rast i finansijski napredak. Oslobodite se uticaja impulsivnih negativnih emocija - kontrolišite ih.
 

BONUS VIDEO: