OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SE NAJČEŠĆE RAZVODE: Nikada nisu zadovoljni, jedini spas vide u rastanku

01.12.2022 - 10:22 | Zanimljivosti >> Kiosk

Ono što obično zaboravljamo je zapravo veoma očigledno – za ljubav je potrebno dvoje. I jedna i druga strana moraju da se trude i da ulažu u vezu kako bi ona napredovala.

Neki horoskopski znakovi trude se i ostaju u braku po svaku cIJenu, a neki jedini spas vide u razvodu.

Evo o kojim znakovima je riječ:

Djevica

Ne možete da budete zadovoljni. Imate problem sa svime i uvek se fokusirate na ono što je negativno, bez obzira koliko te stvari mogu biti beznačajne. Stalno kukate kako su stvari mogle da budu bolje, a samim tim partner oseća da sa vama ne postoji pozitivnost. To je ono zbog čega odustaju od veze sa vama.

Ovan

Ovnovi nikada nisu u potpunosti posvećeni jer obožavaju da skitaju. Ne drži ih mjesto, uvijek su u pokretu i to najčešće smeta njihovim partnerima. Kada je veza ozbiljna, često se dešavaju konflikti. Tokom rasprave, Ovan želi borbu, a to je jedan od glavnih razloga što im predstoji najviše razlaza sa ljudima.

Bik

Jedna od najvećih mana Bikova jeste da što će se pre zaljubiti u materijalno, nego u određenu osobu. Bikovi su odani, ali tvrdoglavi, zbog čega mogu dosta vremena da provedu ljuti. Često od partnera mogu da čuju da ih to odbija, a samim tim, desi se i raskid ili razvod. Djeluju previše negativno, iako je to daleko od istine, piše Magazin Novosti.