PUN MJESEC "NATJERAĆE" VEČERAS NA PRELJUBU OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Ima li vas na listi?

08.12.2022 - 11:36 | Porodica i zdravlje

Pun mjesec se optužuje za čudno i nekarakteristično ponašanje koje može da se prenese u ljubavni život

Astrolog upozorava na to da će večerašnji pun mjesec, koji je u konjukciji sa retrogradnim Marsom, prouzrokovati da neki ljudi prevare svoje partnere.

Posljednji pun mjesec u godini je pred nama, a s njim dolaze i razmirice za one u posvećenim vezama, upozorava astrolog za portal "News.com.au".

Pun mjesec se optužuje za čudno i nekarakteristično ponašanje, a astrolog kaže da sve to može da se odrazi i na naše ljubavne živote.

Večerašnji astrološki događaj naziva se "Hladni mjesec", a ekstra je moćan jer se nalazi u konjukciji sa retrogradnim Marsom.

Mars je u vezi sa našim besom, intimnom željom i instinktom za borbom, pa dolazi do velike intimne napetosti.

Astrolog kaže da će se večeras dogoditi mnoge prevare, a tri znaka biće u iskušenju.

Vodolija
Bićete suočeni sa teškom odlukom i dok se nova energija koja vas okružuje čini da se osjećate uzbuđeno, to nije dovoljno da napravite pustoš u svom privatnom životu.

Nemojte ići opasnim putevima, ostanite fokusirani na ono šta ste i proći ćete kroz ovu fazu.

Strijelac
Trenutno je sve na vama i tako bi trebalo da bude. Vi ste neko ko voli da se sabotira i možda osjećate potrebu da učinite nešto nepromišljeno, ali ovo nije vrijeme da pravite haos u svom životu.

Uzdržite se od flertovanja, a u vezi fokusirajte svoju energiju na partnera jer je savršeno vreme da se ponovo povežete.

VAGA

Vrijeme je da sebe stavite na prvo mjesto, a to bi za vas moglo da bude teže nego što očekujete. Ako ste u toksičnoj vezi, možda ćete shvatiti da pripadate negdje drugdje i da je zapravo trava zelenija.

Šta god radili, nemojte da odustajete od prilike za zadovoljstvo, budite iskreni o tome kako se osjećate i pratite svoj instinkt. Možda je vrijeme za rastanak.

(Telegraf.rs)