OTKRIVENO JE

SA KOJIM ŽENAMA MUŠKARCI NAJVIŠE VARAJU SUPRUGE?! Istraživanje pokazalo: Ove dame najčešće budu izbor svakog pripadnika jačeg pola

29.12.2022 - 22:33 | Praktična žena >> Ljubav

Nedostatak strasti, svakodnevni problemi i rasprave, nemogućnost da se posvetite partneru i monotonija dovode do raspadanja brakova i dugih veza. Neophodna pažnje se u takvim situacija dovodi do traženja sreće sa strane, a jedno istraživanje je otkrilo sa kojim ženama muškarci najčešće varaju svoje supruge.

Neverni muškarci su otkrili kako biraju žene sa kojima će varati svoje partnerke. Istraživanje jednog sajta za upoznavanje otkrilo je da proces izbora nije slučajan i muškarci uglavnom prvo razmišljaju o tome, potom planiraju i na kraju - urade.

2949293-profimedia0514746219-ff

FOTO: PROFIMEDIA

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca priznalo je da bi u slučaju, da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu s posla. Iako se "druga žena" često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak. Dakle, muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju od ranije. To se najčešće dešava sa koleginicama, jer sa njima provode najviše vremena - svakodnevno.

Čak 99 odsto muškaraca otkrilo je da su imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio intimni odnos koji bi zadovoljio njihove potrebe. Kada su žene u pitanju, smatra se da više od polovine njih ima aferu nakon rođenja djece, piše Kurir.rs.

Žene kod traženja partnera za aferu najviše gledaju njegov izgled, ali postoje i one koje je muškarac privukao na intelektualnom nivou. Većina muškaraca i žena kažu da je "afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život".