ASTROLOGIJA

ONE SE NIKADA NE ZABORAVLJAJU: Pripadnice ovog znaka imaju mističnu moć i lako će vam se uvući pod kožu

24.01.2023 - 11:28 | Zanimljivosti >> Kiosk

Kada ih jednom zavolite, onda je to zauvijek

Ovaj horoskopski znak je teško voljeti, ali je skoro nemoguće ne voljeti ih. Ako ste se zaljubili u ženu rođenu pod znakom Riba, onda je ovo zauvijek. A čak i ako krenete različitim putevima, sigurno ćete je dugo pamtiti, tvrde astrolozi. NJena energija je topla poput prvih zraka proljećnog Sunca, osvežavajuća kao prve kiša poslije suše, radosna kao prvi snijeg koji mekim pokrivačem pokriva zemlju.

Mistična moć žene Ribe leži u činjenici da se ona lako uvlači u srce osobe. Ribe su znak koje simbolizuje misteriju i romantiku. NJena priroda je gorka i slatka, jer njena ljubav može ne samo da opije, već i izazove i turbulencije.

Ribe su izuzetno osjećajan znak i osjećaju svoje partnere na potpuno drugačijem nivou od većine drugih ljudi. Imaju sposobnost da razumiju bez objašnjenja. Umiju da prihvate i osjete cijelog partnera – sa svim njegovim nedostacima i prednostima. LJubav koju žene ovog horoskopskog znaka daju ne može se uporediti ni sa čim.

Ribe za svoje ljubavnike postaju onaj uspavljujući san u kome nisu ni sanjali da budu. Stidljivo se smiju i daju vam osjećaj topline i ljubavi. Ribe su veliki romantičari i sanjari. Ove žene se sa lakoćom kreću u svijet fantazije koji ne samo da stvaraju, već i žive u njemu većinu vremena. Život sa njima je ljubav zbog koje srce treperi. Žene Ribe su neobične, lako se vežete za njih, čuvate ih i dugo pamtite.