OPREZ, KREĆU AUTOBUSI! Spremaju se skupovi podrške Vučiću zbog Kosova

24.01.2023 - 18:52 | Vijesti >> Region

Nakon „naprednjaka vukova“ koji na društvenim mrežama podržavaju predsjednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, prema saznanjima Nove, u planu su i skupovi podrške Vučiću širom Srbije. Iz izvora bliskih vladajućim strukturama saznajemo da su u toku pripreme za organizaciju skupova podrške predsjedniku zbog „izazova oko Kosova“, na kojima će biti aktivisti SNS, ali će „savjet“ da dođu dobiti i zaposleni u javnom sektoru.

Kako Nova saznaje od izvora iz SNS, interni dogovor unutar ove partije je da se nakon podrške predsjedniku Vučiću na društvenim mrežama nastavi sa otvorenom podrškom kroz javne skupove.

Korisnici društvenih mreža poslednjih dana mogu da vide pojačanu i očigledno orkestriranu podršku predsjedniku Srbije od članova SNS, gdje se najčešće navodi da su „vukovi uz njega“.

Podrška stiže od članova Glavnog odbora, Predsjedništva, narodnih poslanika, bivših funkcionera stranke, a sve očigledno po nečijoj agendi koja ima za cilj da “bustuje” podršku lideru SNS.

„Već sada je napravljen plan da se poslij podrške na društvenim mrežama organizuju skupovi podrške Vučiću širom zemlje. To bi trebalo da pošalje poruku da Vučić ima podršku naroda pred kako on kaže ‘odlučujuće bitke i pregovore oko Kosova i Metohije’”, priča izvor našeg portala.

Kako tvrdi izvor iz SNS, trenutno se „prebrojava koliko aktivista može da se skupi u gradovima po Srbiji“, a nije isključeno da će i zaposlenima u javnom sektoru „biti savjetovano“ da dođu na skupove podrške lideru stranke.

„Nakon stranačkih aktivista, trebalo bi da krene i obaveštavanje ljudi u javnom sektoru da će biti organizovani skupovi. Njima će biti savjetovano da se pojave, da ispoštuju predsjednika, što je naravno određeni vid pritiska“, objašnjava naš izvor i dodaje da takvi skupovi treba da predstave javnosti da Vučić ima podršku, prenosi Nova.rs