OGLASIO SE MIRNESIN PRIJATELJ MUJO: Evo šta je rekao za pare, PORUKA NAKON HAPŠENJA!

25.01.2023 - 11:36 | Vijesti >> Aktuelno

Mirnesa Bešlić, koju njemačka policija sumnjiči za krađu milion eura, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu. Kako javlja Bild, obruč se stezao oko Mirnese, a jučer je ona uhapšena na aerodromu.

Mustafa Mujo Osmanović je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom zvanom Miki. Tokom potrage za ženom koja je optužena za krađu milion eura Mujo je često objavljivao njihove zajedničke snimke što je izazvalo pažnju javnosti, piše N1.

U ovom zatvoru je smještena Mirnesa Bešlić koja je ukrala milion eura: NJEMAČKI RTL POKAZAO KAKO IZGLEDA ĆELIJA (FOTO)

Mirnesa Bešlić, koju je tražilo pola Evrope, jučer se predala njemačkoj policiji i od jučer je u ženskom zatvoru Švabiš Gmund.

Nakon privođenja od strane njemačke policije, Mustafa je kratko napisao: “Para nema, uz tebe sam kraljice. Ljubi te tvoj drug Herr Mujo” a postavio je i pjesmu pod nazivom “Njemački policajci”.

Podsjetimo, njemački su mediji jučer prenijeli da se žena porijeklom iz Busovače predala policiji, a informacija o nestalom novcu još nema.

Prema informacijama do kojih smo došli jedan od razloga predaje je i ugrožena sigurnost Mirnese S. Bešlić koju su tražili kriminalci iz regiona znajući da ima veliku količinu novaca. Inače njemačka policija za informaciju o Mirnesi tokom bjekstva nudila je nagradu od oko 37.000 eura