DA LI SE ZAISTA VRAĆA NA NOU KAMP?

BOMBETINA VEĆA NEGO RONALDOVA! Potvrdili su: Mesi ne želi produžiti ugovor s Parižanima, ali ostaje u Evropi! SLIJEDI TRANSFER KOJI NIKO NIJE MOGAO ZAMISLITI?

25.01.2023 - 16:31 | Sport >> Fudbal

Do sada je sve upućivalo na to da će Lionel Mesi uskoro produžiti ugovor s PSŽ-om, koji mu ističe na ljeto, i da će u naredne dvije sezone igrati u dresu šampiona Francuske. Ipak, čini se da je došlo do preokreta u Mesijevom razmišljanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Kako javlja španski novinar Žerar Romero, Argentinac više nije siguran da želi da produži ugovor sa Parižanima te je počeo da razmatra opcije ako to ne učini.

„Od danas, Mesi ne želi da produži ugovor sa PSŽ-om“, objavio je Romero na Twiteru i dodao: „Osvajanje Svjetskog prvenstva je promijenilo način na koji Mesi razmišlja. Sada puno više vrednuje ono što ima trenutno nego što bi mogao da ima u budućnosti.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Marka tvrdi da je to sve tačno i pojašnjava da se radi o tome da je Mesi sada ispunio posljednji cilj koji je imao u karijeri i da bi sada volio do kraja karijere da igra ondje gdje mu je najljepše. Kako ga osvajanje titule u Francuskoj sa PSŽ-om ne raduje, a nije mu poseban motiv ni osvajanje Lige šampiona sa tim klubom, Marka navodi da je njegov povratak u Barselonu vrlo realan.