Bivši muž Pameli Anderson ostavlja 10 mil. dolara u oporuci: "Uvijek ću je voljeti"

28.01.2023 - 14:07 | Show

PAMELA ANDERSON u intervjuu za Variety prisjetila se uloge u seriji Baywatch u kojoj je glumila C.J. Parker od 1992. do 1997. godine. Glumica tvrdi da od serije nije zaradila "gotovo ništa". "Producenti Baywatcha zaradili su bogatstvo. Tada jednostavno nisam imala nikoga tko bi me dobro predstavio. Ili znanje i iskustvo", rekla je Pamela.

Bivši muž joj ostavlja milijune

Nakon te vijesti javio se njezin bivši suprug Jon Peters, s kojim je bila u braku samo 12 dana 2020. godine. Rekao je da joj je u oporuci ostavio 10 milijuna dolara.

"Uvijek ću voljeti Pamelu. Dapače, ostavio sam joj u oporuci 10 milijuna dolara. Ona to i ne zna. Niko to ne zna. Govorim ovo prvi put vama. Vjerojatno ne bih trebao ni govoriti. To je samo za nju, trebala ona to ili ne", rekao je za Variety. 

Tražili da glumi besplatno u Baywatchu 2017.

Inače, Pamela je za Variety rekla i da ju je tim koji je stajao iza Baywatcha iz 2017. tražio da u filmu glumi besplatno, a producenti su je, kaže, neprestano zvali zbog sudjelovanja u projektu.

"Bilo je grozno, rekli su mi kako žele da im učinim uslugu. To je bilo maltretiranje, željeli su da glumim besplatno. Rekla sam im: 'Hajde, ljudi. Mislim, stvarno?'" ispričala je glumica koja je naposljetku pristala na ulogu. Pojavila se samo na kraju filma u usporenoj snimci, bez ikakvog teksta.

Podsjetimo, uskoro na Netflix stiže dokumentarac Love, Pamela, a glumica će objaviti i autobiografiju.

(Index.hr)