TUGA: U stravičnoj nesreći u Turskoj poginula mlada odbojkašica

07.02.2023 - 10:47 | Vijesti >> Svijet

Ubrzo nakon nesreće turski mediji doznali su da je poginula Naz Terzi, talentirana odbojkašica, te članovi njezine obitelji.

Prometna nesreća u Turskoj (Foto: Twitter/Screenshot)
Na autoputu Istanbul - Bursa - Izmir u Turskoj dogodila se strašna tragedija u kojoj je poginula 15-godišnja turska odbojkašica Naz Terzi.

Prometna nesreća dogodila se zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika. U užasnom sudaru ukupno su četiri osobe izgubile život, a još sedam ih je teško ozlijeđeno.

Na uznemirujućoj snimci mogu se vidjeti dva automobila koja su parkirana na traci za zaustavljanje, a iza njih se može vidjeti automobil koji proklizuje i zabije se u njih.


Na mjestu strašne tragedije brzo su pristigli timovi hitne pomoći, no poginulima nije bilo spasa. Ozlijeđeni su brzo prevezeni u bolnicu, gdje im se pružila prva pomoć

Ubrzo nakon nesreće turski mediji doznali su da je poginula Naz Terzi, talentirana odbojkašica, te članovi njezine obitelji.

"S dubokom tugom primili smo vijest da je odbojkašica Set Voleybol Kucuka Naz Terzi poginula u prometnoj nesreći zajedno sa svojom obitelji", objavio je Odbojkaški savez Turske.

Uznemirujući video možete da pogledate ispod:

UPOZORENJE, IZUZETNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO