CRVENE ČIZME KOJE SU POSTALE VIRALNE U ROKU OD 24H

08.02.2023 - 16:32 | Praktična žena >> Moda i ljepota

Ako ste mislili da su Balenciagine "Bulldozer" čizme nešto najveće što ste vidjeli, prevarili ste se. MSCHF je upravo prešao igricu. 

Često pišemo o kolektivu MSCHF i njihovim modnim “hackovima” koji uvijek postanu predmetom diskusije na društvenim mrežama. Sjećate li se kada su napravili Birkenstock sandale od starih Hermes torbi koje su nazvali Birkinstock? Surađivali su s Rihannom i brendom Fenty, a krajem prošle godine su predstavili svoju prvu torbu koja je izrađena u Italiji. Njihov posljednji drop je izazvao veliko zanimanje javnosti jer ga jednostavno ne možete ignorirati. Trend predimenzionirane obuće je prisutan već neko vrijeme, a proporcije čizama su otišle u ekstreme. Balenciaga u ponudi ima Bulldozer boots koje smo već vidjeli na Kanyeu i nekim Influencerima i koje su doista najrobusniji nosivi model čizama iz novijih kolekcija.

mschf-viralne-crvene-cizme-7

U ovu oversized igru sada ulazi MSCHF s Astro Boy čizmama koje su inspirirane istoimenim likom iz japanskih stripova. Njegova uniforma je jednostavna i sastoji se od kratkih hlačica i velikih crvenih čizama pomoću kojih leti.

Silueta čizama doslovno izgleda kao da je iz crtanog filma i malo je reći da je pretjerana. Čizme su napravljene od gume i krasi ih samo decentni MSCHF logo i to je jedino decentno na njima. MSCHF je isporučio i kampanju za koju su angažirali Sarah Snyder. Kako ovaj komad funkcionira u svakodnevnom životu? Pogledajte na fotografijama kampanje koja je snimljena u New Yorku. Čizme će sljedeći tjedan biti dostupne na webshopu kolektiva i koštaju 350 dolara.

mschf-viralne-crvene-cizme-5