BILA JE STUDENTKINJA, A ON NAJPOŽELJNIJI MUŠKARAC U JUGI: Ružica Đinđić bila je zvijezda Čolinog spota, a on ih je spojio

14.03.2023 - 08:12 | Show

Mnogi ne znaju da je Ružica Đinđić, tada Pavlović, bila u spotu najveće zvijezde regiona Zdravka Čolića.

Ružica Đinđić, supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, 80-ih godina prošlog vijeka važila je za jednu od najljepših žena sa ovih prostora.

Zbog toga ne čudi što se tada našla u spotu jedne od najvećih zvijezda regiona Zdravka Čolića, za pjesmu "Malo pojačaj radio".

Čuveni spot u kojem se pojavljuje tada dvadesetogodišnja lijepa studentkinja iz Novog Sada, koja je kasnije postala supruga premijera Đinđića, režirao je Boris Miljković. On je tek nedavno objelodanio ko je zapravo misterizona djevojka iz spota.

- Bili smo dio generacije s istim afinitetima, mada je Zoran bio nekoliko godina stariji od nas. Zoran je bio političar s konjskim repom, a Ružica ljepotica koja nam je ličila na Kim Vajld – rekao je Miljković i dodao:

– Ona je bila naša drugarica, lijepa devojka, i pitali smo je da li bi se pojavila u spotu.

Istina, Ružica je i dalje lijepa žena, koja je u braku sa Zoranom dobila dvoje djece, ćerku Jovanu i sina Luku. Ali ne možemo da ne pomislimo koliko je samo žena bilo ljubomorno na ovu misterioznu djevojku.

S obzirom na to da se Ružica vidi samo s leđa, ne čudi što mnogi nisu znali da je u pitanju žena pokojnog premijera.