ASTROLOGIJA

PAKAO NEĆE BITI RAVAN ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Do kraja sedmice ih očekuje ludilo, haos i bezumlje, a ko preživi, PRIČAĆE!

17.03.2023 - 07:38 | Zanimljivosti >> Kiosk

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znacima imaće problema pa će im ova sedmica biti prilično naporna. Ništa im ne ide kako su zamislili i sve se mijenja.

Astrolozi tvrde da će do kraja nedjelje biti dosta izazova i ne tako povoljnih prilika za ova tri horoskopska znaka:

Rak

rak
Rakovi će biti prilično osjetljivi, čak više nego inače. Na sve će se vrijeđati i sve će ih pogađati direktno u srce, a najviše kritike.

Ako im neko uputi dobronamjerni savjet, od toga će da naprave dramu, pa će druga strana da zažali što im se uopšte obratila. Ljubavne razmirice unijeće nemir u duge veze.

Vodolija

vodolija, horoskop
Vodolije će češće da se povlače u samoću. Trebaće mnogo mira i tišine kako bi napunili baterije, ali zahtjevi okoline neće da im ostave dovoljno vremena za odmor.

To će da ih ispuni nervozom pa bi mogli da se istresu na nekoga ko im se slučajno nađe na putu. Samci bi trebalo da paze da se ne spetljaju s osobom koja je u vezi ili braku.

Ovan

horoskop, bik, ovan
Ovnovima možda ova nedjelja i ne bi bila tako loša kad bi uspjeli da se opuste. Previše će da se opterećuju stresom zbog posla i nagomilanih obaveza.

Željeće da sve bude savršeno, pa će da paniče ako nešto pođe po zlu. To će nepovoljno da se odrazi i na privatne odnose pa su moguće česte svađe s partnerom i porodicom.

 

(Kurir.rs/NajŽena)