OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SVI OBOŽAVAJU: Imaju sređen život, lijepo govore, vole red i mir

17.03.2023 - 20:17 | Zanimljivosti >> Kiosk

Njihova opsesivnost privlači ostale znakove Zodijake, ali on ne daje ni tri pare na to.

Previše voli sebe, svoj red i mir. Ima i dubok smisao za humanost, metodičan pristup životu, često je nježan, ali oprezan- zato je Djevica taj magičan znak koji privlači, a previše se ne interesuje za druge.

Djevica je kao Bik i Jarac zemljani znak, a oni vole konzervativne i organizovane stvari, ali i one koji od njih zavise. To su znaci koji vole da im je život sređen po fascikalama. Merkur je vladajuća planeta, pa Djevice imaju dobro razvijen osjećaj za govor i pisanje, kao i za ostale oblike komunikacije. Ovo je njihova prednost u privlačenju partnera, piše Krstarica.

Većina je oduševljena pitkošću i rječitošću Djevica što zna da ih zanese i ponese. Međutim, ovaj znak se ne zaljubljuje i ne uklapa tako lako sa ostalima jer previše voli sebe i svoj red i mir.

Djevica zna da odbije kritikom ljude oko sebe. Djevice više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera. Životne partnere biraju po tome koliko osjećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vrijeme vole izazove.