
ZAŠTO SE RIBA RASPADA DOK JE POHUJETE: Ovo je važno pravilo, a mnoge domaćice prave istu grešku
Iznenađujući trik pomoću kojeg ćete pripremiti najukusniju pohovanu ribu, bez straha da će se poh raspasti.
Riba se često jede tokom posta, a možemo je naći i na slavskim trpezama. Pržena riba koja se uvalja u brašno ili prezle je najčešće pripremana, ali dešava se da umesto jela sa prelepom koricom dobijete poh koji se raspada. Domaćice često ne znaju u čemu je greška, a vrlo je jednostavno. Solite u pogrešno vrijeme.
Možda vam deluje kako to objašnjenje i nema nekog smisla, ali trik pravilnog prženja se krije upravo u tome.Ako posolite u pravo vrijeme, riba će biti ispohovana kako treba, a ukus će biti fantastičan.
Kada treba da posolite ribu?
Poslolite tibu prije termičke obrade i to 10-15 minuta ranije. Takođe, so možete da dodate i u prezle ili brašno. Ovo je bitno da uradite jer će se tako poh bolje uhvatiti i neće doći do raspadanja prilikom prženja.
Izvor: Stvar ukusa
Zadnje objavljeno

OVO ŠTO VAM SE DOGAĐA SADA, TO JE SAMO PRIPREMA ZA NEŠTO VAŽNO: Kada naiđe negativna faza, osvijestite radosti u životu!
Zanimljivosti
NJENOJ LJEPOTI SE DIVIO SVIJET: Bila je Miss Jugoslavije, igrala je za Tita, a svi je pamte kao Mariju iz serije "Otpisani"
Slavne ličnosti
ZA NJU KAŽU DA JE PRONAŠLA ELIKSIR MLADOSTI: Ne koristi botoks, a za njenu top figuru zaslužna je jednostavna ishrana!
Slavne ličnosti
OVA FOTOGRAFIJA SA BUVLJAKA JE POSTALA HIT: Morate da vidite šta rade ove dvije žene, OSTAT ĆETE U ŠOKU
Kiosk
SUMNJALA DA JE MUŽ VARA, A ONO ŠTO JE SAZNALA JE ŠOKIRALO: Šok priča jednog od prvih srpskih detektiva: SVAČEGA SAM SE NAGLEDAO
Kiosk