BALKAN JE OBOŽAVAO OVO ČUDO OD DJETETA: Mali Pavle više nije klinac, evo kako sada izgleda!

21.03.2023 - 09:32 | Zanimljivosti

Postao miljenik nacije koja ga je podržavala, mjesecima pratila njegov rad, trud, talenat i napredak.

Talentovanog dječaka iz Kragujevca Pavla Vasiljevića, milioni gledalaca iz čitavog regiona upoznali su davne 2014. godine, kada je sa emitovanjem počela prva sezona "Pinkovih zvezdica".

Kada je prvi put kročio na scenu "Pinkovih zvezdica", predstavio se pjesmom "Ima jedan svijet" čijom je interpretacijom fascinirao članove stručnog žirija i milionski auditorijum, pogotovo zbog toga što je tada imao samo šest godina.

Brzo je postao miljenik nacije koja ga je podržavala, mjesecima pratila njegov rad, trud, talenat i napredak, a koliko je vremenom usavršio svoje pjevanje i izdvojio se iz mase talentovane djece govori činjenica da je sebi obezbjedio mjesto u spektakularnom superfinalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAVLE (@pavlee_vasiljevic)

Mali Pavle, kako su ga od milošte svi zvali, danas više nije tako mali - znatno je porastao, zbog čega ga u prvi mah mnogi ne bi prepoznali, a i dalje je primjerno i talentovano dijete.

Nastavio je školovanje u rodnom Kragujevcu, posvećen je obrazovanju, ali i muzici od koje nije odustao, te i dalje pjeva, svira i aktivan je na društvenim mrežama.