SVI SU IH ZNALI KAO NAJLJEPŠE DJEVOJČICE NA SVIJETU: Gdje su danas i čime se bave Tilan i Kristina?

26.05.2023 - 08:56 | Zanimljivosti

Njih dvije su svi svjetski mediji proglasili najljepšim djevojčicama na svijetu, a i danas plijene svojom ljepotom i važe za jedne od najtraženijih manekenki.

Manekenstvom su počele da se bave kada su imale samo 5 godina i proglašene su najmlađim supermodelima u modnoj industriji.

Tilan Blondo i Kristina Pimenova osvojile su javnost svojom ljepotom dok su bile djeca, a sada su porasle i postale prelijepe tinejdžerke koje se i dan danas bave manekenstvom.

Tilan Blondo

Iako zvanična titula najljepše djevojčice na svijetu ne postoji, svetski mediji ih tako zovu. Njihova ljepota nikoga nije ostavila ranodušnim, a tako je i danas.

Prva najljepša djevojčica svijeta bila je Francuskinja Tilan Blondo koja je rođena 5. aprila 2001. godine i koja sada ima 22 godine.

Sa samo četiri godine je počela da se bavi manekenstvom, a 2007. godine je dobila ovu titulu. Radila je kampanje za "Dolce & Gabbana", "L'Oréal" i "Versace", a sa 10 godina se pojavila na naslovnici "Voga". Mnogi su se tada zgrozili fotografijama i cijelu priču nazvali seksualizovanjem djeteta.


Ona je danas prelijepa i uspješna mlada žena, ali problemi sa zdravljem potpuno su okrenuli njen život naopako. Ona je u jednom postu objasnila da je prošle godine imala nekoliko operacija nakon pucanja ciste na jajniku, a u oktobru ove godine javili su se ogromni bolovi, međutim, svi su to povezivali sa prošlogorišnjim intervencijama. Kako bi vodila računa o zdravlju, manekenka se malo povukla iz javnog života.

Ruskinja Kristina Pimenova (16) je bila nova najljepša djevojčica, pa je sa 8 godina postala najmlađi supermodel na svijetu, a danas živi u sjedinjenim Američkim Državama.


Prije 6 godina se proslavila zahvaljujući Instagramu, pa je potpisala ugovore s Robertom Kavalijem i "Dolce&Gabbanom", a pojavila se i na naslovnici dječjeg "Voga".