MLADOŽENJA REKAO "DA" MLADI, PA NAPRAVIO NEVIĐENI SKANDAL: Na nevjerovatan način otkrio gostima da mu ŽENA SPAVA S KUMOM

27.05.2023 - 11:26 | Zanimljivosti >> Šokantno!

Organizatorke vjenčanja Bet i Džordžina iz Gločesteršajera tokom duge karijere susretali su se sa najrazličitijim sitiuacijama i okolnostima. I dok imaju mnoge lijepe uspomene koje im bude posebne emocije, Džordžina je otkrila da je bila dio jedne svadbe koji nikad neće zaboraviti. Naime, koliko je bila šokantna situacija, svaki detalj ostao joj je u glavi.

Jedan od najbizarnijih incidenata koji joj se dogodio je bilo raskrinkavanje afere mlade i kuma i to od strane mladoženje na sam dan svadbe u svečanoj sali. Nesuđeni muž se osvetio svojoj nevjernoj vjerenici i nepouzdanom kumu tako što je svima na venčanju otkrio da su imali intimne odnose.

Izdaju je objavio svim zvanicama podijelivši fotografije mlade u ‘klinču’ s kumom prije nego što je s cijelom porodicom otišao sa svadbe.

Džordžina je rekla da je njegova porodica sve vrijeme znala, ali on je želio da završi s vjenčanjem kako bi mlada morala da plati sve troškove.

U podcastu Džordžina je najavila da ima jednu priču da ispriča.

- Ne mogu ti reći ko mi je rekao jer mi nije dozvoljeno da ispričam priču, ali moram, svejedno ću je ispričati. Dakle, bilo je vjenčanje, mlada i mladoženja, vjenčali se, lijepa ceremonija, sjeli su za svadbeni sto, pojeli hranu i krenuli su s govorom poslije jela. Mladoženja ustaje i najavljuje kako upravo stižu neke koverte i zamolio je sve da ih otvore i kaže: ‘Da, na tim fotografijama mlada i kum imaju seks pa ću ja sada da odem’… Ispustio je mikrofon, i on i cijela njegova porodica, koja je znala za to, su otišli jer su htjeli da mlada plati sve troškove - ispričala je Džordžina ovu nesvakidašnju situaciju.

Bet je čudila i nije mogla da vjeruje da je mladina familija platila sve troškove svadbe, ali još jednom je dobila povrdu.

„Njena porodica je sve platila“, odgovorila joj je Džordžina.

„Karma je…“, dodala je Bet.