MUŠKARAC UDARIO ŽENU KRAMPOM U GLAVU ZBOG MEĐE: Stravičan događaj zaprepastio mještane

06.06.2023 - 19:42 | Vijesti >> Crna hronika

Stravičan snimak nasilja nad ženom objavljen je na društvenoj mreži Instagram.

Naime, zastrašujuća scena odigrala se u mjestu Rastovac kod Zagvozda u Splitu, 16. jula 2021. godine. Na stravičnom snimku koji je danas objavila Instagram stranica “stop_nasilju1”, vidi se kako muškarac (73) uzima ručni alat, kramp, i njime udara ženu (60) u glavu. Ova Instagram stranica izdala je apel na borbu protiv nasilja.

Sve je zabilježeno kamerom od strane prestravljene žene koja je sa svog prozora sve vrijeme urlala i dozivala pomoć.

Nakon stravičnog napada krampom kod Zagvozda, splitska policija je saopštila kako je završeno ispitivanje 73-godišnjeg muškarca te su ga sumnjičili za pokušaj ubistva i prijetnje, prenose 24 sata

Kako je tada navedeno u policijskom saopštenju, ovaj muškarac se sumnjičio da je oko 9.30 sati u mjestu Rastovac, kod Zagvozda, prvo verbalno napao 60-godišnjakinju da bi joj potom ručnim alatom zadao udarac u glavu, a nakon čega je uputio prijetnje smrću 44-godišnjaku koji se nalazio u blizini incidenta.

Ubrzo potom, oštećenoj 60-godišnjakinji je pružena ljekarska pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne povrede.

Naime, kako prenosi Slobodna Dalmacija problem je izbio zbog međe, a na snimku se jasno čuje da napadač, navodno, ‘ne da na svoje’. Nakon što je udario ženu krampom u podučje slijepoočnice pojurio je niz ulicu, a onda se opet vratio da bi bio zaustavljen od strane jednog muškarca.

Nesretna žena je nakon udarca sjela na zidić, držala se za glavu i prava je sreća da je zadobila ipak samo lakše tjelesne povrede.