STIŽE VAŽAN ASTRO PERIOD: 11. jun je KLJUČAN, a 3 ZNAKA neka se spreme za VAŽNE RAZGOVORE

07.06.2023 - 13:57 | Zanimljivosti >> Kiosk

Merkur, planeta koja je zaslužna za način na koji komuniciramo i rješavamo svakodnevne probleme, ulazi 11. juna u Blizance, gdje će se zadržati do 11. jula.

Merkur ulazi u svoj vladajući znak Blizanaca koji vam omogućava da imate izuzetno prilagodljiv, energičan, aktivan, budan, radoznao i svestran um.

Tražite znanje, bilo kroz čitanje ili razgovor, ili kroz putovanja i razgovore sa novim ljudima koje stalno srećete. Imate toliko nervozne energije da to ponekad može izazvati veliki stres koji mora pronaći odgovarajuće oslobađanje.

Vježbanje je dobar način da se oslobodite ove napetosti. Bićete pametniji, duhovitiji i uvijek ćete imati spremnu šalu ili povratak za svaku situaciju. Volite da budete uključeni u više stvari odjednom i to može biti problem.

Brzo shvatate nove koncepte i podjednako brzo gubite interesovanje za ideju ili posao kada je vaša radoznalost zadovoljena. Volite da probate od svega po malo - koncentracija i disciplinovano učenje vam neće biti jake strane.

Blizanci su vazdušni znak poznati po svojoj znatiželji, brzom razmišljanju i komunikativnosti.

Kada se Merkur nalazi u Blizancima, to donosi određene karakteristike i uticaje na našu komunikaciju i razmišljanje. Osobe s ovom pozicijom Merkura obično su veoma verbalne, brze i elokventne u izražavanju svojih misli. Imaju živahan um, pa su sposobne brzo apsorbirati informacije i prenositi ih drugima na jasan i razumljiv način.

Merkur u Blizancima će najviše odgovarati Blizancima, Vodolijama i Vagama.

BLIZANCI
Merkur u prvom polju donosi vam važne vesti i razgovore. Očekujte da ćete imati važne pregovore i završiti papirlogiju. Imaćete veliku moć ubeđivanja i to možete da iskoristite na radnom mestu.

VODOLIJA
Merkur u petom polju donosi vam zanimljiv susret sa osobom koja je mladolika i voli da se provodi. Ukoliko ste slobodni, ovo će vam biti šansa da ostvarite novo poznanstvo. Privlačiće vas osobe koje su komunikativne, a izlazićete na mjesta javnog tipa.

VAGA
Merkur u devetom polju donosi vam priliku za putovanja. To je mogućnost da usavršite neko postojeće znanje, a ako ste mladi, da upišete fakultet. Produktivan period koji će vam donijeti priliku za lični razvoj.