PUNI SE MJESEC U OVNU I STIŽE 29. SEPTEMBRA: Evo kakve KATAKLIZME nam se ovog puta spremaju, NEĆE BITI LAKO

21.09.2023 - 19:47 | Horoskop

Ako se vratimo na mart 2023. godine, podsjetit ćemo se na snažan mladi mjesec u Ovnu, nakon čega slijedi pomračenje Sunca u Ovnu u aprilu. Namjere postavljene u to vrijeme vjerovatno će biti u punom cvatu sada pod ovim punim Mjesecom u Ovnu, kaže naša dobra stara astrologija .

Prisjetite se onoga što vam je bilo važno ili šta vam je bilo na umu u martu i aprilu ove godine, pada li vam nešto na pamet? Da li se osjećate kao da ste sada napravili puni krug?

Ako vam ništa ne probudi sjećanje, znajte da još uvijek možete koristiti kreativne vibracije punog Mjeseca Ovna kako biste svoje kreacije pustili u svijet.

Kreativna magija Mjeseca u Ovnu

Pun Mjesec u Ovnu ima fantastičan potencijal da prenese naše ideje iz uma u fizički oblik. Postoji preduzetnička linija koja dolazi kada je energija Ovna jaka, pa je iskoristite u svoju korist. Energija pod punim mesecom u Ovnu je takođe vatrena i svojeglava i podstiče nas da budemo smeli i odvažni. Možemo osjetiti nalet samopouzdanja i spremnost da preuzmemo veće rizike kako bismo postigli željeni rezultat. Ako bi vašem životu trebalo malo više samopouzdanja, malo više kretanja i malo više strasti, Pun Mjesec u Ovnu će biti na vašoj strani! Naravno, postoji i druga strana ove energije, jer ponekad kada je vatrena energija jaka, možemo biti skloni ljutnji, ispadima, agresiji i frustracijama.

Ciklus pomračenja u Ovnu

Naše emocije također mogu biti pojačane pod ovim punim Mjesecom kako se približavamo sezoni pomračenja. Pomračenja su obično vrlo transformativne i donose promjene u naše živote. Te promjene mogu biti eksterne, ali i privatne, unutrašnje. Ovan će vladati energijama ciklusa pomračenja 2024. godine, tako da je ovo naš poslednji redovni Pun Mesec u Ovnu do 2025. Naredni ciklusi Meseca u Ovnu biće pomračenja.

Pun Mjesec u Ovnu i Hironu, ranjeni iscjelitelj

Hiron, asteroid poznat kao Ranjeni iscjelitelj, aktivan je pod ovim punim mjesecom i lebdi u njegovoj blizini. Hiron nas vodi da pronađemo snagu u našim ranama, a ne tugu. Dok je tuga često povezana s našim ranama, Hiron nas uči da iz njih mogu proizaći nova snaga i mudrost. Hiron nam takođe omogućava da iskoristimo darove isceljenja, saosećanja i intuicije. Osjetit ćemo ovu energiju koja nas ohrabruje pod punim Mjesecom u Ovnu. Naučit ćemo da nas tuga ne mora progutati, ali da nas može ojačati. Dug je i jedinstven put do tamo, ali Hiron će biti sa nama.

Pun Mjesec u Ovnu

Pun Mjesec ima način da nam razvedri stvari, a kako Pun Mjesec u Ovnu obasjava kraj mjeseca, možda ćemo početi da se osjećamo kao da vidimo kraj godine na vidiku – što može biti ohrabrujuće! S pomračenjem iza ugla, moglo bi vam pomoći da imate osjećaj stabilnosti u svom životu. Ne mora biti ništa veliko, ali stvaranje rutine za sebe, postavljanje granica i unos ljepote i umjetnosti u svoj život su stvari koje mogu pomoći. Mi smo kreatori sopstvenog Univerzuma!