OVA TRI ZNAKA OVE JESENI ČEKA TOTALNA PROPAST NA SVIM POLJIMA: Nema šta neće da ih snađe, bolje da se odmah povuku u ZIMSKI SAN

24.09.2023 - 10:37 | Horoskop

Nova sezona je stigla, a s njom i vrijeme za nove planove. Što se tiče astroloških predviđanja, vrijeme je da saznamo kome će ove jeseni sve krenuti nizbrdo .

U nastavku saznajte koja tri horoskopska znaka ove jeseni neće imati sreće, a kojima je bolje hibernirati što prije.

Bik

Bikove će ove jeseni obilježiti ljubavni problemi. Samci će bezuspješno pokušavati promijeniti status, ali će na tom polju doživljavati poraz za porazom. Zauzeti će, pak, pokušati da sednu na dve stolice, što će im se spektakularno razbiti po glavi, pa bi u oktobru mogli da ostanu sami.

Sa finansijske strane, radnim Bikovima neće biti tako teško, ali, opterećeni privatnim problemima, mogli bi da naprave grešku na poslu koja nikome neće promaći, a mogla bi i da ih udari po džepu.

Što se tiče zdravlja, osim slomljenog srca i povrijeđenog ponosa, neće imati previše drugih tegoba. Međutim, može doći do bolova u leđima.

Djevica

Za Djevice dolazi burna jesen u kojoj neće znati šta prvo, a njihov perfekcionizam i posvećenost detaljima će im ovoga puta donijeti više brige i stresa u poslovnom okruženju nego uspjeha.

I ljubav će im krenuti nizbrdo, a jesen će obilježiti njihove svađe sa partnerom, koje će se smiriti tek krajem novembra, a ako ne vode računa o svom ponašanju, mogli bi se naći na ivici raskid.

Patiće od hroničnog umora i iscrpljenosti, a moguće su i česte glavobolje.

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi će jesen započeti velikom promenom u svom ljubavnom životu, ali ne na bolje. Njihov partner će se umoriti od njihovog nepromišljenog ponašanja i nepromišljenih reakcija, a dok Ovan shvati da se đavo našalio, moglo bi biti prekasno. Samci će upoznati osobu koja im se sviđa, ali uskoro će se otkriti da druga strana nije baš iskrena u njihovoj vezi.

Obično će biti efikasni na poslu, ali će ih koštati nestrpljivost i njihova agresivnost, pa bi mogli imati velike sukobe sa kolegama.

Što se zdravlja tiče, bilo bi dobro da vodite računa o zglobovima i da budete veoma oprezni jer bi sredinom oktobra mogli da imate bolnu povredu koja će potrajati da u potpunosti zaraste.

(Kurir.rs/ Story.hr)