NOVI SLUČAJ FEMICIDA U BiH: Ovo je muškarac koji je u Zavidovićima upucao djevojku pa sebi presudio: EVO ŠTA JE UBIJENA AIDA PORUČILA U SVOJOJ POSLJEDNJOJ OBJAVI

25.09.2023 - 09:02 | Vijesti >> Crna hronika

U večernjim satima dogodila se tragedija u gradu Zavidovići. Mersud Halilčević je likvidirao djevojku Aidu s kojom je bio u vezi, a onda i sebe.

Mersud Halilović upucao je radnicu pekare Aidu Dendić a onda sebe. Bili su u ljubavnoj vezi. Mersud je bio kuhar u poznatom restoranu u Zavidovićima. Također bio je lovac u lokalnom lovačkom društvu, posjedovao je vatreno oružje. Iza njega ostalo je dvoje djece. Bio je razveden.

Nesretna Aida bila je dugogodišnja radnica “Central” pekare. Također i iza nje ostalo je dvoje ženske maloljetne djece. Bila je razvedena. Nezvanično saznajemo da je Mersud pokušao likvidirati još jednog radnika pekare koji je bio s Aidom u smjeni, ali na sreću nije ga pogodio.

Mještani pretpostavljaju da je ljubomora motiv nemilog događaja.

Posljednji story objavljen na društvenim mrežama nesretne Aida jeste upravo njezina fotografija uz pjesmu “Našla ljubav”. Story je postavljen je svega deset sati prije likvidacije od strane te “ljubavi”.

 

(Senzor.ba)