Djevojka ogorčena

Emotivni slom zbog afere sa bh. ministrom: Koliko samo monstruma živi u BiH

06.02.2015 - 14:45 | Vijesti >> Tema sedmice
Autor: M. Nikolić

Djevojka koja je za naš portal dala ispovijest o turbulentnoj vezi sa bh. ministrom, nakon mnogo negativnih komentara ponovo nam se obratila jer je imala potrebu da odgovori na iste. Njenu poruku prenosimo u cjelosti.

„Poštovani, nakon što sam svoje bolno iskustvo povjerila vašem novinaru, doživjela sam emotivni slom. Prosto ne mogu da vjerujem da ovoliki broj monstruma živi u našoj državi, jer osobe koje mogu ostavljati ovako bezdušne komentare nemaju ništa ljudsko u sebi. 

Željela sam olakšati dušu i pronaći rješenje za moj problem, a naišla sam na osudu i podrugivanje. Pitam se da li dotične osobe koje su me popljuvale imaju sestre, kćerke, majke...I njima se slično može dogoditi, a da posljednji saznaju za to. Moje iskustvo je bolno i smatram da sam izmanipulisana od strane ministra. To što je mnogo stariji od mene, svakako nije opravdanje, ali moje neiskustvo i  nezrelost u kombinaciji sa njegovim godinama i iskustvom su pokazali da nemam šanse. 

Istina je, da je ministar u braku, ali isto tako da ja na početku nisam znala za to, ustvari rekao mi je da je u fazi razvoda i da ne žive skupa, a vikende smo najčešće  provodili zajedno, i nisam imala potrebe ni da sumnjam u njegovu iskrenost. Poremećaj u krevetu sam pravdala traumom koju je doživio u ranom djetinjstvu.

Ne pravdam se niti tražim sažaljenje, ali mi je teško kada vidim komentare u kojima me osuđuju osobe koje vjerovatno imaju i gora  iskustva od mene, pogotovo žene. Ni trunke razumijevanja, a velika većina njih ima sličan haos u duši i proganjaju ih nakaze iz prošlosti", navodi se u saopštenju.