ZNALO SE UNAPRIJED

Slika iz kafane otkrila novog selektora rukometne reprezentacije?

26.07.2016 - 12:20 | Sport >> Ostali sportovi
 

Danas je objavljena slika na kojoj se predsjednik i sekretar rukometnog saveza BiH nalaze sa najvjerovatnije novim šefom stručnog štaba ove reprezentacije.

Naime, Enid Tahirović i Smajo Kračić su u društvu sa Bilalom Šumanom, naravno sa strane gledajući ovo je prijateljska kafa na koju su izašli rukovodioci saveza te kandidat za selektora reprezentacije.

Gdje prestaje logika nastaje rukometni savez BiH!

Međutim, sliku je na svoj fb profil postavio direktor RK Bosna Sarajevo Ammar Švrakić, sa pratećom porukom, koja je veoma dvosmislena.

''BH Rukomet na jednom mjestu'' glasila je prateća poruka, da li je Švrakić aludirao na to jer se na fotografiji nalaze tri legende bh. rukometa, Gordan Muzurović, Enid Tahirović i Bilal Šuman, ili je pak aludirao na to da je selektor već izabran, i to za kafanskim stolom, ostaje da vidimo.

Bilal Šuman novi selektor reprezentacije?

Treba istaći, da ukoliko smo spali da nam se selektori reprezentacija biraju za kafanskim stolovima, naš rukomet, ali i ostali sportovi koji propagiraju istu ''politiku'' nikada neće na ''zelenu granu'' jer to definitivno nije ni način ali niti mjesto za odabir kadra na ovom nivou.

579735f8-8240-4ba7-abab-570a0a0a0a6b-clipboard02-previeworg

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

Sponsored by Luponmedia