GRUBA PORUKA

Bizarno ili inovativno? Odlučila sačuvati penis kao sjećanje na svakog ljubavnika iz svog života (FOTO)

24.09.2016 - 21:21 | Zanimljivosti >> Čudne priče
 

Zaboravite na recke iznad kreveta – ova učenica je došla do mnogo inventivnijeg načina da “ovjekovječi” sva svoja seksualna iskustva.

Lily Heaume rukotvorine keramičkih penisa nastale su po sjećanju na svakog muškarca sa kojim je spavala – a oni otkrivaju kakve sve varijacije na temu postoje.

18-godišnja studentkinja umjetnosti odlučila je da napravi repliku svog prvog penisa nakon što je dobila grubu poruku jednog od svojih ljubavnika.

alatka-3

Umjesto da mu šalje poruke i raspravlja se, ona je riješila da kanališe svoj bijes rezbareći skulpturu njegovog penisa u prirodnoj veličini i pišući po njemu cijelom dužinom “lažov”.

Nakon toga, Lily je dobila inspiraciju da napravi uspomenu na sve svoje bivše, što je postalo dio njenog novog umjetničkog projekta.

Njen rad je prikazan u Hamstedovoj školi umjetnosti krajem godine i odjednom se za te radove zainteresovala gomila kupaca koji žele da imaju svoju kolekciju penisa.

alatka-2

- Nisam otkrila koji je čiji. Srećom, sa dvojicom od njih sam još prijatelj i dosta mi pomažu, ali se jedan od njih osjeća pomalo neprijatno zbog toga – izjavila je Lily

 Napravila sam ih po sjećanju, nije baš da sam pisala pored svakog ime – otkrila je Lily

Svaki penis varira u širini i dužini, ali je svaki obojen u bijelo i dekorisan sa plavim cvjetićem. Na svakoj skulpturi je ispisana i privatna poruka.

Jedna od Lilynih omiljenih fraza je: “Prestani da me zoveš“.

alatka-5

(Telegraf.rs)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!