UPOREĐEN S HITLEROM

Bilbord Novaka Đokovića koji je razbjesnio Beograđane: Ovo je najveća bruka!

01.10.2016 - 11:07 | Sport >> Druga strana sporta
 

Bilbord s likom najboljeg srbijanskog sportiste svih vremena na Slaviji osvanuo je s docrtanim brčićima i kukastim krstom na grlu, a prolaznici su se zgražavali. Većina Beograđana je osudila ovaj vandalski čin, s obzirom na to da je Novak, kao najbolji sportista, ponos Srbije.

Ističu, Đoković je najbolji ambasador i nikako nije primjereno da se poredi sa jednim od najvećih diktatora svijeta svih vremena.

"Nema mozga taj što je to uradio! Nole je naš predsednik! Da vam pričam, odem u Šangaj i Kinez me pita odakle sam. Kad kažem da sam iz Srbije, on digne tri prsta i kaže: 'Novak Đoković.' Ceo svet zna za naša tri prsta zahvaljujući njemu. Ovo je sramota", rekao je za Kurir Beograđanin Dragan Kameleon, dok se jedna od prolaznica nadovezuje: "To je neka budala uradila! Ovo su stvarno gluposti. Novak je najbolji čovek u Srbiji. Ovo je užas. Njemu tako uraditi, pa šta onda ostalima treba? Ja bih ovog vandala kaznila".

Beograđanin Dejan još je konkretniji i predlaže pronalaženje "umjetnika" koji je crtao po bilbordu.

"Katastrofa. Taj što je crtao bolje da nema glavu. Gledajte, ovde je sve pokriveno kamerama. Vratiti snimak, naći ko je i taj da se privede! Ovo je sramota za naciju. Strašno! Novak je čovek koji nas predstavlja svuda po svetu i uvek nam obeli obraz. Žalosno."

Njegov sugrađanin Dragan, bio je vidno iznerviran poređenjem Ðokovića s Hitlerom.

"Ovo je najveća bruka što postoji. Pa Srbiju znaju po Novaku. Zadnje vreme došlo, za ovo nema dobre kazne. Ðoković bi trebalo da je primer čitavoj omladini, čitavoj Srbiji, čitavom svetu", gotovo u dahu je rekao Dragan. Nisu poznati počinioci ovog vandalskog čina, kao ni motiv zbog kojeg je on napravljen.

20161001073013240329

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA